16 Mart 2007 Cuma

Kim Dokunduysa Sana Ona Git...



Emre Aydın - kiminize hiçbir şey ifade etmeyebilir kiminize ise her şey! İşte ben de bu "her şey ifade ediyor" söylemini benimsemiş birisiyim.

Karamsar, soğuk, kasvetli, çılgın veya mistik gelebilir kimine rock müzik ve onu ifa eden solistler. Ancak bu kasvetli görünümün ardında dinleyici tarafından keşfedilmeyi bekleyen yoğun duygusal birikimler vardır. Dışarıdan ne kadar marjinal görünürse görünsün, içine daldıkça aslında gayet insanî duygularla oluşturulmuş bir müzik tarzı olduğu gün yüzüne çıkacaktır. Gayet soğuk ve derin bir deniz hayal edin. Dışarıdan ne kadar ürperticidir değil mi? Oysa o soğuk ve derin denizin içine daldıkça hayret verici bir güzellik, gözleri kamaştıracak bir zenginlikle karşılaşılacaktır.

Emre Aydın da daha yolun başında olan bir rock'çı olmasına karşın kısa zamanda kendisini Türk rock dinleyicisine kabullendirmeyi başarmış bir isim bana göre. "Afili Yalnızlık"ın başarısından sonra ikinci klip "Kim Dokunduysa Sana Ona Git"e geldi. Ve yine Şebnem Dönmez oynuyor...



Aslında albümde kliplendirilmeyi bekleyen çok daha anlamlı ve zengin şarkılar var. "Belki Bir Gün Özlersin" bu uğurda sizlere tavsiye edebileceğim şarkılardan biridir.

Hiç yorum yok: